symppis2
Share |

Muut palvelut

Ratsastustallitoiminnan lisäksi Orikannas nimisen luomutilan yhteydessä toimii ihmisten hyvinvointiin erikoistunut

TERVEYSHOITOLA RATAMO.

ERITYISESTI KESKITYMME HYVINVOINTIIN-LIIKUNNAN OHJAUKSEEN JA PERSONAL TRAINING (PT-) PALVELUUN!

Hei!Olen Katariina, ja kouluttautunut Personal Traineriksi ( PT), Olen valmistunut hyvinvointi-kuntosalivalmentajaksi,  Suomen johtavassa koulutusyrityksessä. 

Haluan etenkin auttaa liikuntaa aloittelevia henkilöitä alkuun, esim. raskauden jälkeen, tai mikäli vyötärölle on kertynyt ylimääräinen elintasorengas, josta haluat päästä eroon!

Mikäli tuntuu, että et yksin saa aikaiseksi  kestävää hyvinvointia, tai painonpudotus on jatkuvaa" jojoilua", tai kuntosali laitteineen kuulostaa jopa pelottavalta paikalta... niin...

Haluaisitko saada oman tsempparin, joka auttaisi alkuun, siten että saisit ohjeet jotka säilyvät oppeina läpi elämän? Personal Trainer antaa oppeja liikunnan ja ravinnon tasapainoon, sekä toimii apu tuupparina" motivoimaan alkuun, tai antaa ohjeita kuntosali harjoituksiin ja tutustumista laitteisiin ja oikeaan suoritustekniikkaan, henkilökohtaista kunto-ohjelmaa unohtamatta!

Tarjoan nyt uusille asiakkaille tukeni sopuisaan hintaan, koska teen vielä "uuden elämäni alkutaivalta" ja haluan porukkaani juuri sinut, jos tunnet olevasi sopiva henkilö yllämainittun kohderyhmäni mukaisesti!

Ota rohkeasti yhteyttä,

katariina.becker@gmail.com tai 0400 638 939

soitan sinulle takaisin, mikäli jätät numerosi ja yhteystietosi.

"Tehdään haaveista unelmia, ja unelmista totta" :-)

Terkuin,

Katariina

 Teen myös ...

  • PT + RATSASTUSVALMENNUS yhdistelmä

FB_IMG_1441536196746.jpg