Aitoa hevoselämää ympäri vuoden

Hevostallin palvelut

Hyvät harrastusmahdollisuudet ja tilat hevosille

Symphony Stable vuokraa karsinapaikkoja yksityisille hevosille. Hevostallimme sijaitsee Kellokoskella, Tuusulan ja Mäntsälän rajalla, noin 40 kilometrin päässä Helsingistä. Ota yhteyttä ja tervetuloa mukaan!

Vuokraa karsinapaikka itsehoidolla!


Vuokraamme itsehoidolla tallipaikkoja hevosille, voit yrittäjänä vuokrata useamman karsinan, tai  hoitaa hevosesi itse tai hevoset hoidetaan  ns." hoitorinkinä", siten että kaikki hevosten omistajat osallistuvat kaikkien "yksäriringin"  hevosten hoitoon viikottaisilla hoitovuoroilla.

Talli vuokraa  tiloja itsehoitolaisten käyttöön. Sopimus sisältää karsinan, veden, varusteille tiloja, maneesin sekä ulkokentän käytön tietyin säännöin, sekä tarha-alueen hevosille.

Maneesin ja kentän käyttö ja vuokraus

Hevostallin maneesin käyttö sisältyy vuokrasopimukseen rajoitetusti. Käyttöaikaan vaikuttavat mm. ratsastustuntien, valmennusten ja koulutusten aikataulut. 

Perusvuokrat eivät sisällä ulkopuolisten valmentajien tilavuokra- ja käyttömaksua, näistä neuvotellaan, mikäli tarjontamme ei palvele tarvettanne tai mikäli valmennustarvetta on paljon, laskemme teille pakettihinnan. .

Tilakäyttömaksu kohdistuu yritysmäiseen tai yrittäjyystoimintaan Symphony Stablen tiloissa, vrt. Symphony Stablen kanssa samantyyppinen yritystoiminta ja palvelujen tarjonta. Yritystoimintaan verrataan esim. ulkopuolisten valmentajien tai vuokralaisen antamaa opetusta ja valmennusta tallin tiloissa, ts. "talli tallin sisällä" -toimintaa, mikä ei ole sallittua ilman Symphony Stablen kanssa tehtävää sopimusta. Talli voi neuvotella yhteistyösopimuksen suoraan valmentajan kanssa esim. varaamalla valmentajalle ajat tunneille/ryhmille tai esim. järjestämällä yleisesti avoimen tilaisuuden.

Maneesin vuokraus valmennuskäyttöön

Ulkopuoliset valmentajat maksavat tilavuokramaksun ulkopuolisen toiminnan harjoittamisesta Symphony Stablella. Tämä koskee myös tallin vuokralaisia, jotka ovat velvollisia suorittamaan maneesin ja toiminnan käyttömaksun, mikäli valmentajalla ei ole sopimusta  vuokranantajan kanssa. Valmennuksista tulee aina sopia etukäteen. Hinta on sopimuksittain noin 10€/henkilö/valmennuskerta, mutta mikäli valmennuksia on paljon, laskemme teille tarjouksen. Ryhmätunninhinta on 30€ tai tarjous kk:lle.

Tallilla on yhteistyökumppanivalmentajia, joita ensisijaisesti käytämme. Hinnat ovat yleensä edullisempia, kun kyseessä tallin järjestämä valmennus. Mikäli valmennustarjonta ei kata vuokralaisen tarpeita, neuvotellaan valmennuksista. Valmennuksista tulee aina sopia etukäteen ja hinta määräytyy sopimuksen mukaan. Vuokralainen on aina vapaa käymään tallin ulkopuolisissa valmennuksissa, huomioiden kuitenkin tautiriskit. 


Maneesin vuokraus hevostallin ulkopuolisille yksityisille ratsukoille

 • 15 €/hevonen tai ratsukko/tunti
 • Kuukausikortti (10 x) 100 €
 • Rajaton kuukausikortti 150 €
 • valmentajamaksu ei sisälly , laskemme tarjouksen.

Tietoa ratsastustunneista

Ratsastuskoulu Symphony Stable järjestää ratsastustunteja eritasoisille ratsastajille:

 • Maneesissa (25 x 40 m)
 • Ulkokentällä (n. 70 x 40 m)

Pidämme ratsastustunteja pääasiassa laadukkaina yksityis tai paritunteina ja 3–4 (5) ratsukon pienryhmissä.  Valmennustunnit järjestämme puolestaan 1–3 hengen ryhmissä

Ratsastuksen ope

Katariina Becker

Ratsastus- ja tilanhoidon koulutus

 • Ratsastuksenohjaaja (Ypäjän ratsastusopisto, 1991)
 • Ratsastuksenopettaja (Ypäjän hevosopisto, 1994)
 • Maatalouden perustutkinto (Uudenmaan maaseutuopisto, 2005)
 • Luomuviljelyn kurssit (2005)
 • Ensiapukoulutus (1–2, päivitetty 2009, 2013)

Muu koulutus

 • Kaupan esimieskoulutus (2007)
 • Hermoratahieronnan peruskoulutus (2008)
 • Hermoratahieronnan diplomi (2009)
 • Maaseutuyrittäjän ammattitutkinto (2010–2011)
 • Puutarhuri-viherrakentaminen (2011–2013)
 • Hyvinvointi-kuntosalivalmentaja, personal trainer -koulutus (2015)
 • Liiketoiminnan Ammattitutkinto, myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala (2019-2020)

Tuntiperuutukset

Ratsastustunnin peruutus on tehtävä viimeistään edellisenä päivänä klo 15 mennessä tekstiviestillä numeroon 0400 638 939. Samana päivänä tehdyt peruutukset hyväksymme vain lääkärintodistuksella, muuten tunnin menettää.

Mikäli tiedät mahdollisesta lomasta, työesteestä tai muusta poissaolosta aiemmin, on suotavaa ilmoittaa aika mahdollisimman ajoissa ratsastuksenopettajalle. Tällöin tallilla on mahdollisuus tarjota tuntipaikkaa esimerkiksi rästituntia kaipaavalle. Paikkoja on rajoitetusti, joten käytäntö voi mahdollistaa myös oman korvaustunnin saatavuuden vastaavassa tilanteessa.

Tallin hevosten terveyden ylläpidon kannalta on myös tärkeää, että viikon tunnit jaetaan tasaisesti hevosten kesken. Myöhäiset ja ilmoittamattomat poissaolot häiritsevät työnjakoa ja viikkosuunnitelmaa. Tämä käytäntö on kaikkien parhaaksi tarkoitettu, joten kiitos huomaavaisuudesta.

Ratsastustuntien maksuvälineet

 • Käteinen
 • Tilisiirto (5/10 h -kortit)
 • Smartumin liikunta- ja -kulttuurisetelit

Ilmoitathan ennalta, mikäli maksat tuntisi Smartumin liikunta- ja -kulttuuriseteleillä.  Maksuun lisätään irtotunneissa 1 seteli ja tuntikortteihin 2 seteliä käsittelymaksun ja välitysprovision vuoksi.

Ratsastustallin asiakkuus

 Symphony Stable toivoo, että uudet vakioasiakkaat ( R.K ja KKV)  täyttäisivät asiakastietolomakkeen ennen ratsastusta. Lomakkeen saa ratsastuksenopettajalta, ja sen voi palauttaa täytettynä opettajalle. Näytä opettajalle SRL:n jäsenkorttisi, kun tulet ensimmäistä kertaa tunnille. Mikäli sinulla ei ole minkään ratsastusseuran jäsenyyttä ennestään, tulee sinun liittyä SRL:n jäseneksi tai hankkia Green Card. (Tallimme yhteistyöseura on Korske ry) tai sinun tulee todistaa, että sinulla on oma tapaturmavakuutus, joka kattaa tallilla oleskelun, hevosten hoidon ja ratsastuksen/ liikutuksen.

Ratsastuskoulun jäsenyys ja vakuutukset

Lue lisää ratsastuskoulun jäsenyydestä ja vakuutuksista.

Ota yhteyttä!