Aitoa hevoselämää ympäri vuoden

Hevostallin palvelut


Tarjoamme hevosten KK-vuokrausta
KKV on itsenäistä ratsastusta ilman opetusta

Kk-vuokraukseen sovitaan ns. vakiopäivät. Käytössäsi on pääasiassa sama luotto hevonen, mutta mikäli et pääse vakiopäivinä viikossa voimme katsoa kulloinkin vapaana olevan hevosen käyttöösi. Mikäli vakiopäiviä on vaikea sopia esim. vuorotyön johdosta, joustamme päivissä, mutta emme voi taata vakiohevosta. Saat hoitaa  hevosen ja ratsastaa tunnin per vuokrapäivä, huollat varusteet ja hevosen. 


Vuokraukset tulee suorittaa kyseisen vuokra kk:n sisällä.
Mikäli päiviä ei käytetä sopimuksen mukaisesti, tallilla ei ole velvollisuutta korvata niitä, eikä talli korvaa jälkikäteen ilmoitettuja tai myöhässä tehtyjä peruutuksia. Mahdollisuuksien mukaan (hevosesta ja sen muusta käytöstä riippuen) pyrimme vaihtamaan kerran. Vuokratunteja ei siis hyvitetä seuraaville kuukausille.

Kuukausivuokra on verratavissa tallivuokrapaikkaan. Maksu vuokrausta hoidetaan kuukauden 1 päivä etukäteen. Sopmuksen irtisanoutumisaika on 1 kalenterikuukausi.


Tarjoamme ratsastustunteja 

Ratsastuskoulu Symphony Stable järjestää ratsastustunteja eritasoisille ratsastajille.
Pidämme ratsastustunteja pääasiassa laadukkaina yksityis tai paritunteina ja 3–4 ratsukon pienryhmissä. Valmennustunnit järjestämme puolestaan 1–3 hengen ryhmissä.


Valikoimaamme kuuluvat tasoryhmissä tapahtuva kouluratsastus sekä WE- Working equitation, esteitä hyppäämme satunnaisesti.Täysihoito maneesilla

Tallimme on rauhallinen, toimintamme pienelle porukalle suunnattua, joten paikka sopii erityisesti rauhallisuutta ja

omaa yksityistäkin ratsastusaikaa arvostavalle.
Tilat ovat vanhat, mutta tallit pintaremontoitu ja parannuksia toteutetaan
vielä, kuten koneellinen ilmastointi, loimien kuivatushuone, hiekka- ja

peltotarhat, iso hiekkapohjainen kenttä (sopii hyvin myös esteille) sekä
kumi-hiekka pehmeämpi pohjainen maneesi etenkin kouluratsastukseen.

Hoitopalveluna hevosellesi täyden perushoidon palvelut:
Ruokinta:
Heinät 4 x päivässä esikuivatulla heinällä, sekä lisänä kuivaheinä ja olki
puhdetoimintaan
Väkirehut 2-3 x päivässä kaura , täysrehulisä (selected tai vastaava),
kivennäinen, suola, omien lisärehujen antaminen aamu/ilta ruokinnan yhteydessä
karsinan puhdistus kerran päivässä
kuivike turve (+puru)
tarhaus kerran päivässä klo n 9- 16 tallin puolesta
loimitus; talliloimi ja ulkoloimi
Lisäpalveluna erillisestä korvauksesta extrat
porkkanat, kengitys, lääkintäapu jne

Sopimus sisältää ulkopuolisen valmentajan käytön kerran viikossa. ( valmennussajat
sovittava erikseen)
Sopimus EI sisällä
lääkintä, kengitys, liikutus, tarhan siivous ym. extra)
lisärehut

Irtisanoutumisaika 2kk
Irtisanoutuminen tehdään kk:n viimeisenä päivänä kirjallisesti, siten että
irtisanoutumisajaksi jää ehjät kalenteri KK:t

Itsehoito tallipaikka maneesilla

Kentän ja maneesin käytön tunti ja valmennusaikojen ulkopuolella.
karsinan + veden ja sähkön.
varustetiloja
tarha-alueen
Heinää voi mahdollisuuksien mukaan tilata myös tallilta (n. 65€/paali, kuivike 30€/kk)
Itsehoidolla yksityishevosten omistajat hoitavat hevoset ja tilat itse, paikka ei sisällä tallin puolelta hoito-eikä
siivouspalveluja.Irtisanoutumisaika 2kkIrtisanoutuminen tehdään kk:n viimeisenä päivänä kirjallisesti, siten että irtisanoutumisajaksi jää ehjät kalenteri KK:t
Tallin puolesta vastaamme peruskäyttökulumisesta. Hevosen häiriökäyttäytymisestä ja vuokralaisen huolimattomuuksista aiheutuneista vahingoista vastaa vuokralainen itse.
Vuokratakuu on 360€


Maneesin ja kentän käyttö ja vuokraus

Hevostallin maneesin käyttö sisältyy vuokrasopimukseen rajoitetusti. Käyttöaikaan vaikuttavat mm. ratsastustuntien, valmennusten ja koulutusten aikataulut. Täysihoito asiakkaana sinulla on parhaat edut.

Perusvuokrat eivät sisällä ulkopuolisten valmentajien tilavuokra- ja käyttömaksua, näistä neuvotellaan, mikäli tarjontamme ei palvele tarvettanne tai mikäli valmennustarvetta on paljon, laskemme teille pakettihinnan.

Tilakäyttömaksu kohdistuu yritysmäiseen tai yrittäjyystoimintaan Symphony Stablen tiloissa, vrt. Symphony Stablen kanssa samantyyppinen yritystoiminta ja palvelujen tarjonta. Yritystoimintaan verrataan esim. ulkopuolisten valmentajien tai vuokralaisen antamaa opetusta ja valmennusta tallin tiloissa, ts. "talli tallin sisällä" -toimintaa, mikä ei ole sallittua ilman Symphony Stablen kanssa tehtävää sopimusta. Talli voi neuvotella yhteistyösopimuksen suoraan valmentajan kanssa esim. varaamalla valmentajalle ajat tunneille/ryhmille tai esim. järjestämällä yleisesti avoimen tilaisuuden.

Maneesin vuokraus valmennuskäyttöön myös ulkopuolisille ratsukoille

Ulkopuoliset valmentajat maksavat tilavuokramaksun ulkopuolisen toiminnan harjoittamisesta Symphony Stablella. Tämä koskee myös tallin vuokralaisia, jotka ovat velvollisia suorittamaan maneesin ja toiminnan käyttömaksun, mikäli valmentajalla ei ole sopimusta  vuokranantajan kanssa. Valmennuksista tulee aina sopia etukäteen. Hinta on sopimuksittain noin 10€/henkilö/valmennuskerta, mutta mikäli valmennuksia on paljon, laskemme teille tarjouksen. Ryhmätunninhinta on 30€ tai tarjous kk:lle.

Tallilla on yhteistyökumppanivalmentajia, joita ensisijaisesti käytämme. Hinnat ovat yleensä edullisempia, kun kyseessä tallin järjestämä valmennus. Mikäli valmennustarjonta ei kata vuokralaisen tarpeita, neuvotellaan valmennuksista. Valmennuksista tulee aina sopia etukäteen ja hinta määräytyy sopimuksen mukaan. Vuokralainen on aina vapaa käymään tallin ulkopuolisissa valmennuksissa, huomioiden kuitenkin tautiriskit. 

Ratsastuksen ope

Katariina Becker

Ratsastus- ja tilanhoidon koulutus

 • Ratsastuksenohjaaja (Ypäjän ratsastusopisto, 1991)
 • Ratsastuksenopettaja (Ypäjän hevosopisto, 1994)
 • Maatalouden perustutkinto (Uudenmaan maaseutuopisto, 2005)
 • Luomuviljelyn kurssit (2005)
 • Ensiapukoulutus (1–2, päivitetty 2009, 2013)

Muu koulutus

 • Kaupan esimieskoulutus (2007)
 • Hermoratahieronnan peruskoulutus (2008)
 • Hermoratahieronnan diplomi (2009)
 • Maaseutuyrittäjän ammattitutkinto (2010–2011)
 • Puutarhuri-viherrakentaminen (2011–2013)
 • Hyvinvointi-kuntosalivalmentaja, personal trainer -koulutus (2015)
 • Liiketoiminnan Ammattitutkinto, myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala (2019-2020)

Tuntiperuutukset

Ratsastustunnin peruutus on tehtävä viimeistään edellisenä päivänä klo 15 mennessä tekstiviestillä numeroon 0400 638 939. Samana päivänä tehdyt peruutukset hyväksymme vain lääkärintodistuksella, muuten tunnin menettää.

Mikäli tiedät mahdollisesta lomasta, työesteestä tai muusta poissaolosta aiemmin, on suotavaa ilmoittaa aika mahdollisimman ajoissa ratsastuksenopettajalle. Tällöin tallilla on mahdollisuus tarjota tuntipaikkaa esimerkiksi rästituntia kaipaavalle. Paikkoja on rajoitetusti, joten käytäntö voi mahdollistaa myös oman korvaustunnin saatavuuden vastaavassa tilanteessa.

Tallin hevosten terveyden ylläpidon kannalta on myös tärkeää, että viikon tunnit jaetaan tasaisesti hevosten kesken. Myöhäiset ja ilmoittamattomat poissaolot häiritsevät työnjakoa ja viikkosuunnitelmaa. Tämä käytäntö on kaikkien parhaaksi tarkoitettu, joten kiitos huomaavaisuudesta.

Ratsastustuntien maksuvälineet

 • Käteinen
 • Tilisiirto (5/10 h -kortit)
 • Smartumin liikunta- ja -kulttuurisetelit

Ilmoitathan ennalta, mikäli maksat tuntisi Smartumin liikunta- ja -kulttuuriseteleillä.  Maksuun lisätään irtotunneissa 1 seteli ja tuntikortteihin 2 seteliä käsittelymaksun ja välitysprovision vuoksi.

Ratsastustallin asiakkuus

 Symphony Stable toivoo, että uudet vakioasiakkaat ( R.K ja KKV)  täyttäisivät asiakastietolomakkeen ennen ratsastusta. Lomakkeen saa ratsastuksenopettajalta, ja sen voi palauttaa täytettynä opettajalle. Näytä opettajalle SRL:n jäsenkorttisi, kun tulet ensimmäistä kertaa tunnille. Mikäli sinulla ei ole minkään ratsastusseuran jäsenyyttä ennestään, tulee sinun liittyä SRL:n jäseneksi tai hankkia Green Card. (Tallimme yhteistyöseura on Korske ry) tai sinun tulee todistaa, että sinulla on oma tapaturmavakuutus, joka kattaa tallilla oleskelun, hevosten hoidon ja ratsastuksen/ liikutuksen.

Ratsastuskoulun jäsenyys ja vakuutukset

Lue lisää ratsastuskoulun jäsenyydestä ja vakuutuksista.

Ota yhteyttä!